donderdag 10 februari 2011

Create4fun challenge


Kaartje gemaakt voor de challenge bij Create4fun. De sketch voor deze challenge is gemaakt door Anne-Marije. Ik heb Celebration Tilda gekleurd met Derwents. Haar strik en de kantjes zijn bewerkt met stickles. De doily is een creatable van MD en is uitgesneden uit een blok designpapier van de Action.  Het rechthoekige blauwe designpapier is een stukje behang. De tekst "be happy" is een sticker uit de voorraad, die toevallig ook donkerblauw met glitter was net als de basiskaart. Nog een paar halve blauwe parels in de hoek boven en een bloem van Creaphine in de onderhoek complementeren de kaart.

Card made for the challenge at Create4fun. The sketch is this week provided by Anne-Marije. I have coloured Celebration Tilda with Derwents. The hairbow and the lace of her clothes are treated with stickles. The doily is a creatable from MD and was cut out a piece of designpaper bought at Action. The rectangular blue designpaper is a piece of wallpaper. The text "be happy" is a sticker from my stash, but it matched so well with the darkblue and glitter of the base card. A few pearls in the corner above and a flower from Creaphine in the left bottom corner completed this card.

See you soon, Helen

7 opmerkingen:

Ellen zei

Lief kaartje geworden Helen en niet eens in de Valentijnskleuren :).
De creatable van MD is erg mooi, nog wat voor mijn wensenlijstje, die wordt inmiddels wel erg lang trouwens....

groetjes, Ellen

Sandra zei

je kaartje is prachtig en wat is het toch een lief afdrukje hé

Anne-Marije zei

Oh wat een schitterend kaartje Helen! Lief afdrukje....
xxx Anne-Marije

Sieta zei

Dit is een prachtige kaart geworden en Tilda is mooi ingekleurd.
Lieve groetjes Sieta

Marijke zei

Wat een mooie kaart, heel anders als je borduurkaarten. Waar behang al niet goed voor is:) De tilda is mooi ingekleurd.
Prettig weekend, Marijke en Chantal

Michelle zei

Hoi mam wat een mooi kaartje ik vind hem echt heel mooi maar ja ik ben er een beetje laat mee want ik ben al een tijdje niet meer op je blog geweest de kaart die ik voor het laatst heb gezien is met die egel.Kort samen gevat echt een super mooi kaartje !!!!!!!!
Groetjes,
Michelle

Unknown zei

Mooi kaartje hoor! Nu weer oefenen met de copics hoor! ;)