zaterdag 6 juni 2015

Zwanger ...... gefeliciteerd!En nog maar een kaartje met de leuke giraffe, deze keer voor een collega die opnieuw vader wordt.

De basis van mijn kaartje is Joy Kraft 15x30, daarop DP Back to Basics Bright Spark, waarvan de randjes bewerkt zijn met Rich Cocoa.


De tekst komt uit Eline's words en is gestempeld met Rich Cocoa en daarmee heb ik ook het randje bewerkt. Het label is een stans van Joy.


De parels komen uit de Scrapberry set Wind of Travel.
De giraffe gestanst uit creme en bruin vilt. De oogjes uit zwart en de sjaal uit groen. Op de sjaal een knoopje. De giraffe is met tacky glue in elkaar gezet en daarna op de MD craftable stitch circle geplakt. De craftable en het label met dovecraft kit verhoogd opgeplakt.


Mijn collega was er heel blij mee. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Samenvatting gebruikt materiaal:

8 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Wat een lieverdje. Ik vind de dierenmallen daar erg mooi voor.

Groetjes, Astrid.

Margreet zei

Wat een schattig kaartje Helen....toevallig heb ik een kaart met een vilten fantje gemaakt (komt morgen op mijn blog)..fijn weekend!
xxx Margreet

Je@net zei

Wat een super schattig kaartje is dit, Helen!

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Helen
Gr Karin

scrapcreations-judith zei

Wat zijn dit toch een leuke mallen en met het vilt vind ik het een geweldige combi. Je kaartje is weer erg leuk geworden. Liefs Judith

Hermien zei

Ik had je kaartje al voorbij zien komen vandaag, ik vind 'm super schattig.

Groetjes Hermien

Ellen zei

Kan me voorstellen dat je collega er blij mee was, het is een hartstikke leuke kaart! Erg leuk om zo met vilt te werken.

Liefs, Ellen

Dora zei

prachtige kaart!!