donderdag 14 november 2013

Een uiltje voor .....

Hoi, ik kan natuurlijk niet achterblijven en heb voor het blog van mijn lieve vriendinnen Corrie & Cindy (Ons Borduurkaartenblog) een kaartje gemaakt om mee te doen aan hun 1e challenge. Ik borduur best veel kaartjes, maar meestal vergeet ik ze op mijn blog te showen. Daarom wil ik met dit kaartje ook meedoen aan hun DT-call, want dan heb ik een goede reden om mijn borduurkaartjes voortaan te plaatsen.

Dit is mijn kaartje geworden:


Ik heb een patroon van Ann gebruikt en geborduurd met Madeira garen. In de hoekjes hartvormige bruine rhinestones, de randjes bewerkt met dusty plum van versacolor. Het schattige uiltje is gemaakt met de Owl-builder van Stampin'Up.


Met dit kaartje doe ik dus mee aan de challenge bij:
* Ons borduurkaartenblog - Alles mag + DT-call

Groetjes
Helen

8 opmerkingen:

Corrie zei

Hallo Helen
Ik had al een paar keer gekeken, maar je kaart stond er nog niet bij, nu wel zie ik en wat is je kaart prachtig, mooi geborduurd en afgewerkt, dank je wel voor je deelname bij onze eerste challenge en succes.
Liefs Corrie

LottesCards zei

O, wat lijkt mij dat super voor je! Net wat voor jou!!! Ik vind je borduurkaarten altijd zo schitterend en je bent er zo precies in. Lijkt mij vreemd wanneer ze jou niet kiezen.... Ik ben fan!!! Veel succes hé!?

Liefs!!!!

Lenie zei

wat een prachtige kaart zeg.
groeten Lenie

Cindy zei

Je kaart is schitterend Helen, Leuk met het uiltje! De kleurencombi is ook top. Leuk dat je meedoet met de eerste challenge van ons borduurkaartenblog. Liefs, Cindy

Antoinette Voorn zei

Prachtige uilenkaart met een modern truitje aan zie ik!!!

Ellen zei

Dit is echt een supergave kaart! Ik kom maar niet aan borduren toe, zit niet goed in mijn systeem. Ik zal voor je duimen!

Liefs, Ellen

KarinsArtScrap zei

heel erg mooi Helen en prachtig geborduurd.

gr karin

Crealin zei

Hoi lieverd, supermooie geborduurde kaart, ik duim voor je mee!

Groetjes,

Lins