zaterdag 17 augustus 2013

Challenge 62 - Nadia

Hoi alweer tijd voor challenge 62 bij Nadia; deze keer heeft Corrie het thema gekozen en zij wil graag taart zien maar wel in 3D. Ik ben laat met het plaatsen van mijn kaartje maar mijn laptop is kapot en de vaste pc wil geen blogberichten maken - erg lastig dus. Ik probeer nu via mijn telefoon dit bericht te plaatsen, dus deze keer is mijn berichtje ook alleen in het Nederlands.

Dit is mijn kaartje:

Kijk ook eens op het blog dan kun je de mooie kaartjes van mijn dt-maatjes zien.

Groetjes,
Helen

11 opmerkingen:

Trijntje zei

Hoi Helen Wat een leuke vrolijke kaart met de cupcakes. Groeten Trijntje

Anita Meijer zei

Een heel mooi en ook heerlijk kaartje Helen, ik vind hem prachtig. Wat vervelend dat je laptop stuk is, ik hoop voor je dat die snel weer gemaakt is.
Liefs van Anita

Nelleke zei

Vrolijke kaart. Gelukkig dat we het niet allemaal op hoeven te eten. Het plaatsen via de telefoon is je gelukt. Nog nooit geprobeerd. Moet dat ook eens doen. Gr Nelleke

Crealin zei

Wat een jammie kaartje met die cupcakes ;) Helemaal vrolijk!

Liefs,

Lins

Corrie zei

Hij is héél leuk geworden Helen, lekker hoor al die taartjes die voorbij komen.
Wat een ellende heb je toch steeds met je p.c, dat lijkt mij ook lastig, je telefoon heeft je tot nu toe aardig uit de brand geholpen.
Lieve groetjes,Corrie

Hermien zei

mmm ziet er leuk uit Helen

Groetjes

Antoinette Voorn zei

Rottig joh dat je via je telefoon moet bloggen! maaarr het is je dan ook super gelukt zo ook je kaartje !!! Mooi joh en krijg gelijk trek!! hihihi

cristel zei

wat een heerlijke kaart zeg
grtjs

Ellen zei

Ha Helen! Superleuk en lekker kaartje is dit, krijg er spontaan trek van!
Balen zeg dat gedoe met je computer. Het zijn fijne apparaten, maar ze moeten het wel gewoon doen. Tsja, het 'oude' ritme heb je na een vakantie (helaas) altijd weer snel terug. Daan en Floor hebben nog bijna 2 weken vrij en dan wordt het een spannend jaar voor ze. Ik keutel nog wat aan en mag volgende week weer aan de slag.
Hopelijk is je pc weer snel beschikbaar, wel zo prettig!

Liefs, Ellen

LottesCards zei

Vandaar dat het zo stil is ;-) Dat is balen met je laptop!

Maar je kaartje staat erop en het is weer een schitterende! Lekker frisse combi van kleurtjes! Altijd goed ;-) En passend bij het thema!

Dikke knuffel, liefs lotte!

Anoniem zei

Leuke kaart! Pas wanneer je laptop/computer stuk is, besef je hoeveel je het gebruikt hé. Tja, technologie. Alles gaat goed zolang het blijft werken. :)
Groetjes, Myriam