zaterdag 9 februari 2013

ANMACREATIEF CHALLENGE FEBRUARI

Hoi allemaal, dat heeft eventjes geduurd voor ik weer hier was en wellicht hadden jullie mijn creatie op de 1e van deze maand al gemist. Ik was helaas geveld door een zeer heftige astma-aanval en had letterlijk en figuurlijk geen puf meer over.  Gelukkig slaan de medicijnen goed aan en heb ik eindelijk weer wat energie om te freubelen. Dus hier volgt mijn creatie voor de februari challenge van AnMacreatief.

Hi everyone, it took me some time to come back here and perhaps you have missed my post on the first of the month. I was caught by a serious attack of asthma and had literally no more energy to do anything at all. Luckily the medicine does its job well, so I am starting to craft again. So here is my creation for February.

Het thema deze maand: Alles behalve een kaart
The theme: Anything but a card

Dit is de prijs die je kunt winnen: / This is the price you can win:


Stampavie clearstamp Picking cherries


Ook ik ben deze maand aan de slag gegaan met de nieuwe collectables van Marianne Design; ik heb gekozen voor zowel het vogeltje als de uil. Wat zijn ze toch leuk om te gebruiken. Deze hangers staan leuk aan je sleutelbos, je tas of de rugzak van de kids. Ik ben in ieder geval al het roze vogeltje en 1 van de uiltjes kwijt aan mijn dochter; ik kon ze nog net in elkaar zetten voor ze uit mijn handen werden getrokken, zo leuk vindt ze deze hangers; ben heel benieuwd hoeveel ik er nog bij mag maken (voor haar vriendinnen) .......

I have worked with the new collectables from Marianne Design and I have decided to make a key chain, but this would also look lovely hanging on your bag or the back-pack of your kids.


Voor dit vogeltje heb ik de volgende kleuren vilt gebruikt: felrozefuchsia en babyroze. Ik heb het met paars DMC in elkaar gezet met de festonsteek. De staartstukjes, de oogjes, de snavel en de vleugeltjes zijn vastgezet met tacky glue.  Door de sleutelhanger en sleutelring heb ik een stukje wit grosgrain lint gedaan en dat vastgezet in de rug. 

Voor dit vogeltje heb ik de volgende kleuren vilt gebruikt: donkerblauwluchtblauw en turquoise. Ik heb het met blauw DMC in elkaar gezet met de festonsteek. De staartstukjes, de oogjes, de snavel en de vleugeltjes zijn vastgezet met tacky glue.  Door de sleutelhanger en sleutelring heb ik een stukje grosgrain lint gedaan en dat vastgezet in de rug. 

Wat een lief koppeltje he? Such a sweet couple! 

Omdat ik ook gek was op het uiltje heb ik er ook nog twee gemaakt in de Anmacreatief kleuren; dan heb ik er zelf ook nog eentje (de andere is al ingepikt door mijn dochter). Voor de uiltjes heb ik de volgende kleuren vilt gebruikt: helderroze, limoengroen, mosgroen en wit. Ook hier zijn de oogjes, snavel, de buik, de pootjes en vleugels weer vastgeplakt met tacky glue. Het knoopje is vastgezet met borduurgaren. De uiltjes zijn weer in elkaar gezet met de festonsteek en roze DMC.

Used material:

Jullie kunnen nog meedoen aan onze challenge tot en met 28 februari 10 uur 's avonds.


15 opmerkingen:

Amarins zei

WAt fijn dat je weer wat opknapt. Het één is nog mooier dan het ander wat je gemaakt hebt, en zo veel, super hoor. Ik heb gekozen voor de uil, ligt gestanst klaar, moet alleen nog in elkaar genaaid. Fijne avond, Amarins

Irene zei

Wat een slecht begin van 2013 Helen, gelukkig dat het nu weer een beetje beter gaat! Je viltcreaties zijn enig!!!

xx Irene

Anita Meijer zei

Jeetje dat klinkt heftig Helen, gelukkig slaan de medicijnen goed aan, wat lijkt me dat zwaar zeg als je zo een erge astma-aanval hebt, hoop dat je je snel weer de oude voelt. Je uiltjes zijn helemaal te lief, prachtig vind ik ze.
Liefs van Anita

Marijke zei

Ik miste je idd al Helen! Gelukkig dat het weer wat beter gaat met je! Wat zijn ze leuk en lief de sleutelhangers. Snap het wel dat je dochter er eentje ingepikt heeft. Rustig aan maar.
Groetjes, Marijke

CreaSjouk zei

Wat een gave sleutelhangers.
Ze zijn echt leuk hé die collectables!
Groetjes Sjoukje

Trijntje zei

Gelukkig dat weer wat opgekapt bent.Je hebt supermooie uiltjes en vogeltjes gemaakt van dat mooie fleurige vilt. Sleutelhangers erg mooi. Ik heb die mal van de uil gisteren gekocht. Ik heb bij Marjolein zweed op de blog gezien dat je er allerlei dieren mee kan maken.... Nog een fijne zondag. Groeten Trijntje

Joke zei

Wat fijn dat je weer bent opgeknapt.
Wat zijn die vogeltjes en die uiltjes leuk erg schattig.
fijne zondag liefs Joke

Anoniem zei

Wat zijn je sleutelhangertjes super leuk geworden!

Liefs, Myriam

Annerieke zei

Het was me inderdaad al opgevallen. Wat vervelend voor je, fijn om te horen dat het weer wat beter gaat. Je hebt prachtige dingen van vilt gemaakt Helen, zo ontzettend leuk!

Groetjes en sterkte,
Annerieke

Ellen zei

Joepie, je ben er weer! Gaaf zeg deze collectables, heb ze al verschillende keren voorbij zien komen. Het is in ieder geval dankbaar werk als je dochter ze zo leuk vindt.

Liefs, Ellen

KarinsArtScrap zei

wat een super gave creaties Helen.
heb je heel gaaf gemaakt.
ben blij dat je weer wat opgeknapt bent.

groetjes karin

LottesCards zei

Wauw! Wat een geweldig idee!!! Ik vind ze helemaal tegek! Kan begrijpen dat je dochter die snel heeft ingepikt ;-)

Misschien wel leuk om als 'extraatje' bij een verjaardagscadeautje te doen voor haar vriendinnen? Zou ik geweldig vinden!

Liefs

scrapcreations-judith zei

Ik had er nog helemaal geen erg in dat je ze geplaatst had, wat zijn ze schattig. Ik geef je dochter groot gelijk dat ze er al gauw een ingepikt heeft zou ik ook doen. Liefs Judith

Crealin zei

Lieve Helen,

wat heb je prachtige sleutelhangers gemaakt, die felle kleurtjes maken ze zo schattig. Heel mooi afgewerkt, tot de kleine knoopjes toe!
Michele heeft ruimschoots gelijk, zo'n mooie sleutelhangers zou ik ook niet laten liggen :-)

Liefs,

Lins

Adriana zei

Wat goed dat je toch nog 'wat' hebt kunnen maken! En dan zoiets moois. Ze zijn echt super en wat leuk om te zien wat de verschillende kleuren vilt doen! Gaaf dat je dochter er zo blij mee is. Boffen als je mams zoiets maakt...
Liefs Adriana