woensdag 16 januari 2013

Happy Birthday !!!

Vandaag ben ik er al weer met een kaartje, want mijn dochter wordt vandaag al weer 13 ! Wat gaat dat toch snel. Natuurlijk moet er ook voor haar een mooie meidenkaart gemaakt worden en dat heb ik dus gedaan.
Today another card from me, as my daughter turns 13 today ! It goes so fast. Of course she expects a self-made girly card, so that's what I made for her.

Ik heb opnieuw gebruik gemaakt van de leuke schets van Corrie. Nogmaals bedankt voor je gezellige schets; ik zal hem nog vaker gebruiken.
I have used again the sketch from Corrie; thanks again for this lovely one, which will be used often.

Het mooie DP wat ik heb gebruikt is allemaal van First Edition; ik heb velletjes gebruikt uit  Love Letters, Sweet Owl en Summer Breeze. De randjes zijn gedistressed met versacolor umber.
The beautiful DP used is from First Edition and comes from 3 different paperpacks. All edges have been treated with versacolor umber.

Het tekstje komt weer uit het setje van Lars & Lily en is gestempeld met Memento Rich Cocoa op FE Love Letters. Ook dit randje is weer bewerkt met versacolor umber.
The sentiment is from Lars & Lily; stamped with Memento on FE Love Letters and distressed again with umber by versacolor.

De postzegeltjes komen ook uit het Love Letters paperpack van First Edition. Ik heb hier de eerste letter van haar naam gebruikt en natuurlijk de cijfers 13. In het hoekje nog een zelfklevende roze parel.
The stamps are part of the Love Letters paperpack by FE. In the corner a pink pearl.


Ook hier nog een roze parel; bij een meisje hoort natuurlijk een (antiek) tasje vastgemaakt met een stukje bruin-witte twine.
Another pink pearl; a bag belongs to a girl of course, fastened by a piece of twine.

Deze digi van Phindy "connected girl" is sprekend mijn dochter; mobieltje in de ene hand, met de andere hand aan de laptop en een tas vol meidenstuff. Roze is de favoriete kledingkleur en ook de nodige bling mag niet ontbreken. Ik heb weer mijn derwents (500, 600, 590, 580, 690, 610, 670, 620, 040, 170, 190, 180, 230, 200, 140 en 210) gebruikt. Rondom de afbeelding heb ik met colorbox dusty plum gewerkt.

This digi by Phindy "connected girl" is 100% my daughter; mobile phone in one hand, laptop at the other one, a bag full of girlie things. Pink is favourite dress colour and also some bling is necessary. I have coloured  with derwents.

Vandaag ben ik dus wat minder in blogland te vinden, maar dat maak ik van de week weer goed. Today I am busy celebrating, but I will come by soonest again.


19 opmerkingen:

scrapcreations-judith zei

Van harte gefeliciteerd met je "grote meid", Ja dan moet je wel met een stoer kaartje aan komen hé, op die leeftijd. Het is super goed gelukt, lekker in het roze.
xxxJudith

Joke zei

Leuke meidenkaart ja zo zijn de jongelui mobieltje en grote tassen.
Gefeliciteerd met je dochter.
groetjes joke

Cindy zei

Wat een schatje en het zijn zulke mooie kleuren! Groetjes, Cindy

Corrie zei

Wat een schatje Helen, ik ben zelfs een beetje verlegen, dat je sketch weer hebt gebruikt, hij valt bij jou goed in de smaak.
je kaart is weer een schatje.
Lieve groetjes Corrie

LottesCards zei

Gefeliciteerd met je grote meid!!!! Wat gaat dat snel hé? En wat een super geweldige kaart heb je gemaakt voor haar, daar zal ze vast heel blij mee zijn ;-)

Liefs

Dora zei

gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter! een fijne en een gezellige dag toegewenst.
je kaart voor haar is een echte meidenkaart!! zo herkenbaar.
mooi gemaakt.
groetjes

cristel zei

allereerst gefeliciteerd met je dochter he en ze zal wel blij zijn met deze prachtige kaart hoor leuk die kleine postzegeltjes met iniataal en leeftijd
grtjs

Lenie zei

Wat een prachtige kaart en van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.
groeten Lenie

KarinsArtScrap zei

een prachtig kaartje en gefeliciteerd met je dochters verjaardag Helen.

groetjes karin

Marijke en Chantal zei

Echt een hele leuke meidenkaart, echt iets voor een 13 jarige jongedame. Leuk de persoonlijke detals. Gefeliciteerd met je dochter.

Groetjes, Marijke

jolanda zei

prachtig kaartje

Margo zei

Superleuke kaart Helen !
Liefs
Margo

Ellen zei

Erg leuke kaart heb je gemaakt voor dochterlief: van harte gefeliciteerd ook van mij! Ze is dezelfde dag jarig als mijn vader, die is precies 70 (!) jaar ouder. Ach ja, waar blijft de tijd... :)

Lieve groetjes, Ellen

Amarins zei

Wat een super leuk kaartje heb je voor haar gemaakt, toppie hoor. En van harte gefeliciteerd. Heb je net als ik al zo'n heerlijk pubertje in huis. Nog een fijne avond, liefs, Amarins

Adriana zei

Van Harte met je grote dochter! Wat een geweldige kaart heb je voor haar gemaakt. Leuk met die digi, grappig dat ze zo sprekend lijkt. Dan moet je die wel gebruiken!
Hoop dat jullie een fijne dag hebben (gehad)!
Liefs, Adriana

Anita Meijer zei

Een dagje te laat maar nog gefeliciteerd met je dochter Helen, ja ja kleintjes worden groot. Wat een schitterend kaartje heb je voor haar gemaakt. Top.
Liefs van Anita

Annerieke zei

Nog van harte met je dochter Helen! 13...mooie leeftijd, precies zoals op je digi staat. (ik heb ook een net-13 jarige in huis ;-) ) De kaart is super leuk!

Groetjes Annerieke

Tessa en Anke zei

Gefeliciteerd met je dochter
prachtig kaartje heb je gemaakt
liefs Anke

Lins zei

Hoi lieverd,

gefeliciteerd met je dochter, 13 lentes da's al heel wat, een echt tiener. Wat een mooie kaart heb je voor haar gemaakt, leuke sketch ook en dat handtasje maakt het af!

Veel liefs,

Lins x