maandag 6 augustus 2012

Anmacreatief DT-call!!!


De laatste tijd heeft Anne-Marije het erg druk met haar webwinkel en daardoor heeft ze weinig tijd over om voorbeeldkaarten te maken voor op het blog. Het AnMaCreatief Design Team kan wel wat extra hulp gebruiken. Daarom heeft ze besloten om het Design Team uit te breiden...

AnMaCreatief zoekt 2 gastdesigners!!! 

Als gastdesigner zit je voor een periode van 3 maanden (oktober t/m december 2012) in het AnMaCreatief Design Team en mag je werken met de artikelen van AnMaCreatief.

Kijk even op het webshopblog http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2012/07/anmacreatief-dt-call.html voor alle regels en voorwaarden.
 
Hoe kun je je aanmelden voor de DT-Call?
Stuur een mail naar designteam@anmacreatief.nl onder vermelding van DT-Call.
In deze aanmeldingsmail stel je jezelf voor en vertel je waarom jij denkt dat jij de persoon bent die ons team kan versterken. Stuur in deze mail 3 foto's van je mooiste creaties mee. Vergeet niet om je blogadres te vermelden, zodat we vast een kijkje kunnen nemen!

De DT-Call loopt t/m 10 september 2012. Dit is vrij lang, maar dan heeft iedereen ruim de tijd om zich aan te melden (i.v.m. de vakantieperiode).

Op 15 september, de dag waarop het AnMaCreatief Design Team 1 jaar bestaat, maakt Anne-Marije de 2 gastdesigners bekend.

Wij zijn heel benieuwd naar alle aanmeldingen!

Heel veel groetjes namens het hele AnMaCreatief Design Team,
Anne-Marije, Lins, Lotte en Helen

1 opmerking:

Christine zei

Lijkt me wel wat, ik ga er eens over nadenken!
Liefs
Christine