zaterdag 3 september 2011

Challenge 13 - Nadia - Circus in 3D

Hoi, het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij Nadia - deze keer willen we graag een creatie zien met circus in 3D. Bovenstaand kaartje is mijn DT bijdrage. Het borduurpatroon is van Chrissie. Ik heb met Mettler geborduurd en wel met kleur 9930 en 9916. Het 3D plaatje komt uit mijn voorraad, maar ik weet helaas niet meer van wie. De hoekjes heb ik in de diverse kleuren van het plaatje gekleurd met mijn copics.

Hi it is time for another challeng at Nadia - this time we like to see something with circus in 3D. The above card is my contribution. The embroidery pattern is from Chrissie. I have used Mettler yarn in the colours 9930 and 9916. The 3D image is from my stash and I don't have a clue which brand it is. I have coloured the corner stickers with my copics to match the image.Hoop dat jullie allemaal weer gezellig meedoen met deze challenge. Veel succes.
We hope that you will join us in this lovely challenge. Good luck.2 opmerkingen:

Amarins zei

Wat heb je weer een lief kaartje voor de challenge gemaakt. Ik zal eens kijken of ik tijd heb om mee te doen. Helaas is circus niet zo mijn onderwerp om iets te maken.
Groetjes, Amarins

Ellen zei

Een heel gezellige en fleurige kaart! Ben zeker van plan weer mee te doen met deze challenge. Nog wel even een circusplaatje opduikelen.

groetjes, Ellen