zondag 1 juni 2014

Juni 2014 - Challenge 33 AnMaCreatief

Hoi hoi, de weken vliegen voorbij en voor je het weet hebben we alweer zomervakantie. Al moet ik daar nog wel even op wachten en dat is maar goed ook, want het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij AnMaCreatief, want het is 1 juni vandaag. Hopelijk genieten jullie allemaal van deze laatste dag van het lange weekend.


Natuurlijk willen wij eerst iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan onze knopen-challenge de afgelopen maand. Wat een prachtige creaties hebben we voorbij zien komen.

Maar nu het thema van de nieuwe challenge: alles behalve een kaart

Deze maand stelt Anne-Marije de volgende prijs beschikbaar voor de winnaar:


Wild Rose Studio clearstempel-Bluebell With Basket
&
Wild Rose Studio craft die-Little ButterflyDit is mijn creatie geworden: ik heb een MDF vogelhuisje van Joy opgepimpt. 
Binnenkort heb ik een mannelijke jarige die van vogels en de natuur houdt en zijn cadeautje is dus al voor het grootste deel klaar :-).

Joy! MDF-Vogelhuis

Ik heb het DP van Curiosity Corner hiervoor gebruikt. De randjes heb ik aangezet met Walnut Stain met behulp van de daubers; dat vind ik zo prettig werken (ook geen vieze vingers meer). Het papier heb ik met tacky glue vastgelijmd op het huisje.


Ik heb het bewust een beetje in de bruine natuurtinten gehouden. De sweetheart blossoms komen uit de mixset brown & white. Echt hele mooie kleurtjes en ook geschikt voor de man. Aan een van de takjes heb ik een koekoeksklok charm koper opgehangen. Ik zie nu dat de klepeltjes niet recht naar onder hangen op de foto, maar met het druilerige weer van afgelopen week, was ik blij dat ik een beetje fatsoenlijke foto's kreeg. Om het huisje op te hangen heb ik seambinding cameo beige gebruikt en dat heb ik op kleur gebracht met walnut stain.


Natuurlijk mogen ook de leuke houten vlinders van Craft Emotions - botanical butterflies niet ontbreken. Ook hier de randjes aangezet met de dauber en Walnut stain. Op het lijfje nog 2 plakpareltjes.


Het houten vogeltje is van Curiosity Corner wooden elements en ook weer aangezet met de dauber en Walnut Stain. Ook hier een zelfklevend pareltje, want anders zag hij niets (hihi). En de belangrijke tekst in het rondje komt van Joy teksten recht en is gestempeld met Memento Rich Cocoa. 


Onderaan hebben we nog een toefje bloemen gemaakt met de sweetheart blossoms mix set brown & white. Onder de donkerbruine blossom zit nog een houten bloem van Craft Emotions uit de fantasy flowers set. Alle bloemetjes en houten embellies zijn tevens vastgezet met tacky glue.


En nu maar hopen dat het cadeautje op prijs wordt gesteld, maar daar ben ik niet bang voor - ook manlief vindt hem geweldig leuk geworden.

Samenvatting gebruikt materiaal:
Ga ook eens op het blog kijken wat voor moois mijn teammaatjes Anne-MarijeGrannyAdrianaJudith en Lotte hebben gemaakt. Het is zeer de moeite waard.

Natuurlijk hopen we dat jullie weer gezellig met ons mee doen.

Groetjes Helen

13 opmerkingen:

Hermien zei

Heel mooi werk Helen, daar zal de jarige vast en zeker blij mee zijn.

groetjes en een fijne zondag

Je@net zei

Wat mooi gedaan, Helen.
Zeker weten dat dit in de smaak gaat vallen, hoor.
Fijne zondag!

KarinsArtScrap zei

een heel mooie vogelhuisje Helen.

gr karin

Antoinette Voorn zei

Wat een schatje, ontzettend mooi gemaakt en het dp is absoluut prachtig wat je gebruikt hebt, zo mooi deze kleuren.

Anita Meijer zei

Wat een schitterend vogelhuisje Helen, ik vind het prachtig, super.
Liefs van Anita

Adriana zei

Wauw, Helen, wat ben jij goed bezig geweest! Zeker een prachtkado, zeg! Supermooi gecombineerd met de houten ornamenten die passen er zo perfect bij! En zeker een goed excuus om er pareltjes op te verwerken. Heel mooi gemaakt!!
Liefs Adriana

Christine zei

Heel mooi Helen! Dit zou ik ook wel willen krijgen! ;-)
Liefs
Christine

jolanda zei

mooi gedaan

Crea Astrid zei

Wat heb je het mooi opgepimt. Prachtig papier ook.

Ik zag net The Crazy Challenge, die kon ik nog niet! Ik heb mijn kaart gelijk voor de Challenge gedaan. Hihihi.

Groetjes, Astrid.

Anne-Marije zei

Lieve Helen,

Ik vind je vogelhuisje echt super geworden. Mooi in die bruin-tinten, inderdaad heel geschikt voor een man. Wat leuk dat je zoveel verschillende houten figuren hebt gebruikt, die passen er helemaal bij.

Bedankt voor je mooie voorbeeld!

xxx Anne-Marije

Granny zei

Lieve Helen

Leuk wat je met een eenvoudig huisje allemaal kunt doen. Je bouwt het stapje voor stapje op, hier nog iets en daar nog een houten figuurtje en klaar is het huisje. Nu nog een vogeltje erin!!!
Prachtig gemaakt.

Liefs van Granny

Granny zei

Lieve Helen,

Ik weet niet hoe ik je anders kan bereiken en dus doe ik het even op deze manier.
Na bovenstaand berichtje van gisteren ontving ik je kaart en daar
wil ik je nu even heel hartelijk voor bedanken. Het is met recht een opkikkertje. Ik noem een kaart ook wel eens een ruggensteuntje, dat we zo allemaal van tijd tot tijd wel kunnen gebruiken.
Een fijn Pinksterweekend toegewenst.
Liefs van Granny en groeten van opa.

Crealin zei

Wat een mooi vogelhuisje Helen, zoveel leuke details en heel mooi afgewerkt. Zo'n hanger fleurt meteen je huis helemaal op.

Liefs,

Lins x